Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
1. Care sunt avantajele folosirii unui cantar smart Defiro?
Raspuns: Un cantar smart Defiro poate oferi mai multe informatii despre sanatatea dvs. decat un cantar obisnuit, cum ar fi Indicele BMI, grasimea din organism, nivelul de apa din corp, cantitatea de proteina, grasimea viscerala si subcutanata, masa musculara, indexul inimii, masa osoasa, rata metabolismului, pulsul, muschii scheletici si varsta organismului. Aceste informatii pot fi folositoare pentru a monitoriza si imbunatati sanatatea dvs.

2. Cum se foloseste un cantar smart Defiro?
Raspuns: Pentru a folosi un cantar smart Defiro, trebuie sa il asezati pe o suprafata plana si dreapta. Apoi, trebuie sa va urcati pe cantar si sa asteptati cateva secunde pana cand acesta afiseaza rezultatele masuratorilor.

3. Ce inseamna Indicele BMI?
Raspuns: Indicele de Masa Corporala (BMI) este un indicator care se calculeaza in functie de greutatea si inaltimea unei persoane. Acesta poate fi folosit pentru a determina daca o persoana are o greutate sanatoasa sau daca sufera de obezitate. Valorile normale ale BMI se situeaza intre 18,5 si 24,9.

4. Cum interpretam rezultatele masuratorilor de grasime corporala?
Raspuns: Rezultatele masuratorilor de grasime corporala pot varia in functie de varsta, sex si tipul de activitate fizica pe care o faceti. In general, o valoare mica a grasimii corporale indica o sanatate buna, in timp ce o valoare mare poate semnala un risc crescut de boli cardiovasculare si diabet.

5. Ce inseamna grasimea viscerala si cum afecteaza sanatatea?
Raspuns: Grasimea viscerala este grasimea care se acumuleaza in jurul organelor interne, cum ar fi ficatul, pancreasul si intestinele. O cantitate mare de grasime viscerala poate creste riscul de boli cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare si diabetul.

6. Ce inseamna grasimea subcutanata si cum afecteaza sanatatea?
Raspuns: Grasimea subcutanata este grasimea care se gaseste sub piele, adica grasimea care poate fi palpată cu degetele. Aceasta grasime poate avea un efect cosmetic, dar in general nu prezinta un risc major pentru sanatate, cu exceptia cazului in care se acumuleaza in exces.

7. Cum interpretam rezultatele masuratorilor de masa musculara?
Raspuns: Masa musculara reprezinta cantitatea de muschi din organismul dvs. Un nivel scazut de masa musculara poate indica o slabiciune fizica si un risc crescut de aparitie a unor probleme de sanatate. In general, o valoare normala a masei musculare depinde de varsta, sex si tipul de activitate fizica pe care o faceti.

8. Ce inseamna indexul inimii si cum afecteaza sanatatea?
Raspuns: Indexul inimii este un indicator care se calculeaza in functie de pulsul si frecventa respiratorie. Acesta poate fi folosit pentru a evalua starea de sanatate a inimii si a sistemului circulator. O valoare normala a indexului inimii indica o sanatate buna a inimii, in timp ce o valoare mare poate semnala un risc crescut de aparitie a unor probleme de sanatate.

9. Ce inseamna masa osoasa si cum afecteaza sanatatea?
Raspuns: Masa osoasa reprezinta cantitatea de tesut osos din organismul dvs. Aceasta este importanta pentru sanatatea oaselor si a articulatiilor dvs. Un nivel scazut de masa osoasa poate creste riscul de aparitie a osteoporozei, o afectiune care poate cauza fragilitatea oaselor si fracturile.

10. Ce inseamna rata metabolismului si cum afecteaza sanatatea?
Raspuns: Rata metabolismului reprezinta viteza cu care organismul dvs. arde caloriile. Aceasta poate afecta greutatea dvs. si capacitatea dvs. de a pierde in greutate. Un metabolism mai lent poate face mai dificila pierderea in greutate, in timp ce un metabolism mai rapid poate ajuta la pierderea in greutate.

11. Ce inseamna tehnologia BIA?
Raspuns: Tehnologia BIA (analiza bioimpedanței) este o metodă de măsurare a compoziției corporale care utilizează curent electric de înaltă frecvență pentru a estima cantitățile de grăsime, mușchi și apă din organism. Când curentul electric trece prin corp, se opune mai mult în țesuturile grase decât în cele musculare. Astfel, prin măsurarea rezistenței la curent a diferitelor părți ale corpului, se poate determina cantitatea de grăsime, mușchi și apă din organism. Tehnologia BIA este folosită în diverse dispozitive medicale și de fitness pentru a oferi o estimare a compoziției corporale, care poate fi utilă în monitorizarea sănătății și a progresului în exerciții fizice.
x
x