Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!

Despre companie

 

Compania Herbalife (Herbalife Ltd) este o companie internationala ce activeaza in domeniul nutritiei sanatoase, echilibrate.

Produsele, de cea mai buna calitate, includ shakeuri proteice, batoane de tip inlocuitor de masa, suplimente nutritionale pentru fitness, precum si produse de ingrijire personala (in total peste 130 de produse) ce produc un adevart impact pozitiv in viata de zi cu zi.

Infiintata in anul 1980 de catre Mark Hughes, in numai 2 ani se lanseaza in plan international, iar atunci lucrurile au mers numai inainte, in acest moment compania avand un numar de peste 2 milioane de distribuitori independenti si peste 120 de milioane de "clienti", sub forma consumatorilor produselor, acum intr-o forma mai buna, mai fericiti si mai impliniti.

Herbalife schimba vietile oamenilor in bine

Herbalife depune zi de zi eforturi de asigurare a celor mai bune conditii de cultivare, crestere, prelucrare, imbuteliere, livrare si promovare a produselor sale, constienta fiind ca numai furnizand produse si servicii de calitate, cu onestitate si bucurie, poate schimba cu adevarat in bine vietile oamenilor.

Sportivii de performanta au nevoie de o nutritie performanta, pentru a fi in orice moment in forma maxima, iar Herbalife a inteles acest lucru, astfel ca se implica activ in sponsorizarea nutritionala a unui numar impresionant de sportivi din diverse ramuri sportive, dintre care enumeram mai jos cativa.

Rezultate vizibile in cadrul programelor de control al greutatii, in programele de mentinere, precum si in calitatea vietii in general

Rezultatele vizibile sunt probabil cel mai important lucru, locul unde produsele Herbalife isi arata valoarea. Herbalife vine cu solutii atat in privinta scaderii in greutate, asa numitele programe de slabit, cat si in privinta cresterii de masa musculara. De asemenea, rezultate vizibile se vad rapid in utilizarea produselor de nutritie externa, iar in calitatea vietii, la nivel de energie personala, stare de bine, rezultatele sunt de asemenea de neegalat.

Personalitati de exceptie in fruntea Herbalife

Conducerea companiei cuprinde personalitati marcante ale stiintei si cercetarii, nume de prestigiu, precum David Heber, Ph. D, Steve Hening, Ph. D, Louis Ignaro, Ph. D (laureat al premiului Nobel in medicina), Luigi Gratton, M.P.H, toti punand umarul la crearea celor mai bune produse destinate nutritiei personalizate sanatoase.

Herbalife sponsorizeaza sportivi de valoare

De asemenea, Herbalife este sponsor oficial al multor sportivi de renume, in Romania compania sustinand pe Anca Bucur, de doua ori Miss Fitness Universe si pe Ciprian Balanescu(triatlon), iar la nivel international, poate pe cea mai vizibila personalitate din domeniul sportului, Cristiano Ronaldo.

x
x