Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Solutii pentru vegetarieni si vegani

Solutii pentru vegetarieni si vegani

TRI BEEND SELECT este un shake cremos si delicios, care ofera nutritie naturala pe baza de plante, de ce mai buna calitate. Contine ingrediente selecte precum quinoa, seminte de in si mazare oferind astfel o nutritie naturala la cel mai inalt nivel.
    
PRO 20 Select nu contine ingrediente modificate genetic, nu confine gluten si lactate, fara arome artificiale, conservanti sau coloranti, are continut scazut de zaharuri si este potrivit pentru vegetarieni.

PPP - Pudra Proteica Personalizata este un amestec de proteine de inalta calitate obtinute din soia si zer. Se dizolva usor in orice lichid si se poate utiliza in shake, in supa, etc.

Cu pudra proteica herbalife obtinem proteinele din alimente precum soia sau produsele lactate care sunt considerate a fi proteine complete, deoarece contin toti aminoacizii esentiali (sau de baza), necesari dezvoltarii masei musculare.

Sarbatorile nu sunt doar despre mese copioase si senzatle de prea plin ci si despre digestie usoara, Poti orlcand sa inlocuiesti una dintre mese cu un shake, pentru o stare de bine. 
    
Bautura cu Fibre din mar si ovaz este o modalitate delicioasa de a-ti creste consumul zilnic de fibre si de a sustine o digestie sanatoasa.*
Fibrele constituie cel mai important factor dietetic care ajuta la mentinerea unei functii gastrointestinale normale*.
* Fibrele din ovaz contribuie la cresterea volumului fecal.

x
x