Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Pentru o frumusete naturala

Pentru o frumusete naturala

Anul acesta, tendintele minimaliste sunt gata sa domine multe dintre rutinele noastre de frumusete – „skinmalism”, „slow beauty”, frumusetea lenta (nevoile reale si durabile) si aspectul „no make-up”, frumusete simpla, fara machiaj. Secretul pentru a stapani aceste tendinte este sa aplici machiajul cu moderatie si strategic, pentru a-ti pune in evidenta frumusetea naturala a pielii si cele mai bune trasaturi.

Nu este o coincidenta faptul ca, in ultimii ani, modelele de pe podiumurile de prezentari de moda, au aparut in mod intentionat nemachiate. Este o tendinta care va continua. Modele cu sprancene frumos conturate si o stralucire eterica sunt reprezentative pentru aceste tendinte. Aceste „frumuseti nemachiate” au decis sa scoata in evidenta pielea curata si proaspata si au o abordare naturala a frumusetii atunci cand vine vorba de produsele cosmetice.

Tehnicile de infrumusetare naturala pot evidentia zonele care iti plac si minimaliza zonele care nu iti plac. Totul este sa permiti tenului tau natural sa traluceasca. Daca vrei sa alegi un aspect natural, incepe prin a te privi bine in oglinda. Analizeaza-ti cu atentie trasaturile. Gandeste-te la aspectul final pe care vrei sa il obtii.

Aspectul minunat al pielii porneste din interior. Ai grija de pielea ta cu Collagen Skin Booster! Este o bautura pentru infrumusetare cu aroma de capsune si lamaie, cu un continut ridicat de vitamine si minerale esentiale, care contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor.* De asemenea, contine peptide de colagen de inalta calitate numite Verisol® P, care sunt dovedite stiintifi c ca imbunatatesc elasticitatea pielii si reduc ridurile din jurul ochilor dupa patru saptamani.**
Aceasta este nutritie specializata pentru pielea ta. Sustinut de stiinta, folosind Verisol® P cu rezultate dovedite.
* Biotina, iodul, vitamina A si zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii. Biotina, seleniul si zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului. Seleniul si zincul contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor.
** Rezultatele vizibile pentru ridurile din jurul ochilor si elasticitatea pielii dupa 4 saptamani.

x
x