Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa dormi bine:

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa dormi bine:

Mancare inainte de culcare:
Incearca sa iei o cina usoara inainte de culcare. A merge la culcare cu stomacul plin poate duce la indigestie si iti poate perturba somnul. Tine foamea la distanta si mananca bine in timpul zilei, astfel incat sa nu te trezesti in toiul noptii cautand gustari.

Consumul de apa:
Este esential sa bei suficienta apa, deoarece contribuie la mentinerea sanatatii corpului si pielii. Incearca sa reduci cantitatea de apa pe care o bei inainte de a adormi. Poate ajuta la limitarea numarului de vizite la toaleta in timpul noptii si te poate ajuta sa ai un somn bun.

Bauturi alcoolice:
Alcoolul poate afecta pielea prin deshidratarea acesteia si intreruperea ciclurilor de somn. Este posibil sa te trezesti de mai multe ori in timpul noptii pentru a merge la baie sau a bea apa pentru rehidratare.

Rutina de ingrijire a pielii:
Pe parcursul zilei, pielea noastra este expusa la o serie de factori de stres, inclusiv murdarie, poluare, lumina de la computer si multe altele. Ai grija de ea printr-o rutina de ingrijire, care include un produs demachiant si unul de hidratare inainte de a merge la culcare.
Cauta un produs de curatare testat dermatologic si fara sulfati, pentru a preveni iritatiile pielii. Dupa curatare, foloseste o crema de noapte, pe baza de plante, precum aloe vera si uleiuri esentiale care vor face pielea moale si hidratata.

x
x