Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Descopera avantajele produselor din gama Herbal Aloe!

Descopera avantajele produselor din gama Herbal Aloe!

Rasfata-te cu un tratament Spa chiar la tine acasa folosind produsele din gama Herbal Aloe, imbogatita cu ingrediente din plante si fara parabeni sau sulfati adaugati, este atat de delicata incat poate fi folosita de intreaga familie, in fiecare zi! Fiecare produs in parte isi are locul in "garderoba" ta de ingrijire personala.
 
Herbal Aloe Sampon Pentru Intarirea Parului, 48 LEI - Parul este de 10 ori mai puternic, dupa o singura folosire. Reduce numarul de fire deteriorate cu 90%! Proteinele hidrolizate din grau ajuta la protejarea, regenerarea si intarirea firului de par.  

Herbal Aloe Balsam Pentru intarirea Parului, 47 LEI - lntareste firul de par facandu-l mai stralucitor si mai matasos, dupa o singura folosire. Contine proteine din grau.

Herbal Aloe Sapun De Baie, 32 LEI - Curata bland, fara a indeparta uleiurile esentiale din piele. Un amestec de aloe vera, ulei de masline si Vitaminele A, C si E, care hidrateaza pielea.

Herbal Aloe Gel De Curatare Pentru Maini si Corp, 49 LEI - Gel de curatare bland, pe baza de plante. Ajuta la calmarea pielii uscate, hidratand-o intens.

Herbal Aloe Lotiune Pentru Maini si Corp, 47 LEI - Hidratare pentru intreaga zi. Aloe vera si untul african de Shea se absorb repede in piele, lasand-o mai neteda si mai catitelata.

Herbal Aloe Gel Calmant, 47 LEI - imbogatit cu Aloe vera si extracte de plante hidratante, pentru a hrani si calma pielea.

x
x