Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Cum pot ajuta suplimentele

Cum pot ajuta suplimentele

O alimentatie echilibrata ar trebui sa asigure vitaminele si mineralele esentiale pentru optimizarea functiilor sanatoase ale organismului. Totusi, in realitate, chiar si cu o alimentatie echilibrata, nimeni nu mananca perfect in fiecare zi. Aici intervine administrarea unor suplimente adecvate.

De exemplu, daca nu poti obtine cantitatea recomandata de 25 de grame de fibre din fructe, legume si cereale integrale sau daca nu ai un aport de calciu adecvat din alimentele obisnuite, poti lua suplimente cu fibre sau calciu. Un supliment cu multivitamine administrat zilnic sau anumite alimente imbogatite cu minerale si vitamine – cum ar fi cereale sau shake-uri de inlocuire a meselor – pot furniza vitaminele si mineralele de care organismul are nevoie pentru o performanta optima.

Profita de aceasta perioada de incertitudine si distantare sociala pentru a avea grija de tine si de organismul tau. Planifica-ti lista de cumparaturi si aprovizioneaza-ti frigiderul, congelatorul si camara cu alimente sanatoase. Concentreaza-te pe nutrientii de care ai cea mai mare nevoie si alege alimentele in consecinta. Este momentul perfect sa incepi sa devii creativ in bucatarie – ai fi surprins ce mese gustoase poti prepara cu ceea ce ai deja in camara!

Sursa: herbalife.ro   Autor: Susan Bowerman


x
x