Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
1. Gustarile proteice - din seria „3 alimente esentiale„

1. Gustarile proteice - din seria „3 alimente esentiale„

Una dintre cele mai evidente tendinte in nutritie si alimentatie din cadrul reuniunilor tematice a reprezentat-o tema proteinelor. Multi dintre furnizorii cu care se discuta erau nerabdatori sa prezinte concentratia de proteine din produsele lor – mai ales in ceea ce priveste gustarile! Te bucura sa vezi acest lucru, deoarece sugereaza ca incepem sa renuntam la ideea ca gustarile nu sunt bune, iar acum gustarile echilibrate si sanatoase au un loc pe rafturile noastre.

Gustarea are o reputatie proasta pentru ca adesea oamenii o asociaza cu „snack food”, care ofera putine beneficii nutritionale. Gustarea este perceputa de multe ori ca fiind un lucru rau si din cauza faptului ca este
asociata cu un gest pe care il facem in principal pentru relaxare si nu ca pe o metoda de crestere a aportului de vitamine, minerale sau proteine.
O gustare sanatoasa, cu proteine, poate servi mai multor obiective. Poate ajuta la controlul senzatiei de foame intre mese si, in acelasi timp, iti ofera o noua oportunitate prin care sa introduci un aport mai mare de nutrienti in alimentatia zilnica.

Citeste: 3 alimente esentiale si tendintele nutritionale


x
x